Calmare naturala a simptomelor sinuzitei, racelii, alergiilor si rinitei alergice

1. Care sunt afectiunile pe care le calmeaza?

Produsele NEILMED® nu sunt medicamente, nu contin conservanti iar clatirea calmeaza natural în cazul urmatoarelor simptome:

  • alergiiSimptomelor nazale cauzate de rinita alergica, gripa si raceala
  • Alergiilor nazale si congestiei
  • Alergiilor provenite de la praful din locul de munca si casa, vapori, par de animale, iarba, polen, fum etc.
  • Presiunii sinusurilor si congestiei nazala
  • Scurgerilor post-nazale
  • Utilizatorilor de aparate CPAP cu apnee in somn
  • Fibrozei chistice si sindromului cililor imobili
  • Astmului
  • Sforaitului si apneei in somn

2. Care este avantajul produselor NeilMed® SINUS RINSE™?

Producerea unei anumite cantitati de mucus in mucoasa nazala si a sinusurilor este normala. Alergiile si infectiile cauzeaza producerea excesiva de mucus. Astfel nasul incepe sa curga. Daca va clatiti nasul, veti spala mucusul in exces si iritantii care provoaca alergii, precum polenul, particulele de prafpoluantii si bacteriilereducand astfel inflamatia mucoasei. Mucoasa in stare normala va lupta impotriva infectiilor si alergiilor mai bine, iar simptomele se pot reduce.

3. Cum se efectueaza clatirea cu NeilMed® SINUS RINSE™?

Pentru a va clati intr-adevar sinusurile (actiune cunoscuta si sub numele de spalare nazala, spalaturi sau lavaj), va trebuie multa solutie salina distribuita cu presiune scazuta. In total, aveti nevoie de la 120 ml pana la 240 ml de solutie pentru a va spala ambele canale nazale.

Cand introduceti solutia in canalul nazal, fluxul trebuie sa mearga in sus, sa treaca de sept si sa curga in jos prin celalalt canal nazal. Astfel va asigurati ca toti alergenii, iritantii, mucusul in exces si alte impuritati din calea fluxului sunt eliminate din canalul nazal. Pana nu are loc acest ciclu de flux, nu va veti curata canalele nazale corespunzator.

4. Care sunt beneficiile sistemului NeilMed® SINUS RINSE™ la efectuarea unei clatiri nazale adevarate?

Sistemul NeilMed® SINUS RINSE™ va permite sa faceti 240 ml de solutie salina din fiecare plic. Astfel, aveti destula solutie pentru o clatire nazala adevarata. Solutia facuta din plicul NeilMed® nu va provoca arsuri sau intepaturi, deoarece este o solutie cu pH neutru, cu proportii exacte de clorura de sodiu si bicarbonat de sodiu. In plus, ingredientele din fiecare plic sunt identice, furnizand aceeasi solutie de fiecare data.

Flaconul comprimabil NeilMed® va permite sa controlati presiunea cu care eliberati solutia in canalele nazale. Daca experimentati inflamatii in canalele nazale, ca cele dupa interventii chirurgicale asupra sinusurilor, puteti reduce presiunea.

5. Cum ameliorează NEILMED® SINUS RINSE™ și irigatia nazala salina rinita, sinuzita, astmul sau bronsita?

Cercetarile medicale in articolele evaluate de colegi au indicat ca, in cazului unui numar redus, dar semnificativ, de pacienti care sufera de astm, imbunatatirile in ceea ce priveste rinita si sinuzita au ameliorat simptomele de astm si bronsita.

Acest lucru se bazeaza pe teoria bolilor cailor respiratorii unite, deoarece mucoasele nazale si ale sinusurilor actioneaza fiziologic similar cu mucoasa traheala si bronsica, iar inflamatia cavitatilor nazale si a sinusurilor duce de multe ori la inflamatia traheei si bronhiilor.

NeilMed® SINUS RINSE™ ajuta la eliminarea excesului de mucus, de poluanti si de alergeni din cavitatea nazala si a sinusurilor, astfel reducand inflamatia mucoasei si permitand o mai buna respiratie.