Ce spun medicii?

NeilMed® SINUS RINSE™ imbunatateste calitatea vietii!

Fara medicamente, fara conservanti NeilMed® SINUS RINSE™ curata alergenii si iritantii din cavitatile nazale si sinusuri reducandu-le impactul, indeparteaza bacteriile si virusii din cavitatile nazale si sinusuri, reducand frecventa infectiilor, curata mucusul din cavitatile nazale si sinusuri, astfel ca administrarea de medicamente este eficienta si reduce umflarea din cavitatile nazale si sinusuri si creste fluxul de aer.

e_stephen_durhamS-au efectuat 2 studii controlate care demonstreaza ca spalaturile saline sunt eficiente in ameliorarea simptomelor cronice ale sinusurilor. Recentul studiu controlat randomizat Solutie salina nazala pentru simptomele cronice sinonazale a demonstrat ca aparatul de volum mare la presiune joasa NeilMed® SINUS RINSE™ a fost mai eficient decat aerosolii salini sub presiune.

Recomand frecvent NeilMed® SINUS RINSE™ si am primit feedback extrem de pozitiv de la pacientii cu sinuzite cronice. Pare deosebit de util in cazul scurgerilor postnazale, un simptom deosebit de suparator.

Profesorul Stephen R. Durham, Sef, Alergii si Imunologie Clinica, National Heart and Lung Institute, Imperial College, Royal Brompton Hospital, Marea Britanie

HARVEY_DR_RICHARDIrigatiile saline sunt un adjuvant rapid, simplu si eficient in gestionarea bolilor cronice ale sinusurilor si ingrijirii nazale postoperatorii. Solutia salina topica nazala nu este doar un tratament ca sa „te simti mai bine”. Ar trebui inclus in orice abordare bazata pe dovezi puternice in cazul tratamentului bolilor cronice sinonazale.

NeilMed® SINUS RINSE™ a stabilit standardul industriei, prin care se compara toate celelalte dispozitive de scurgere. Usurinta de utilizare, capacitatea de reumplere simpla, platforma confortabila si care se usca rapid promoveaza NeilMed® SINUS RINSE™ ca prima alegere pentru toti pacientii nostri care sufera de sinuzita.

Richard Harvey, BSc. MB. BS., Rinolog si Chirurg endoscop la baza craniului, Departamentul ORL, Chirurgia capului si gatului, Spitalul St. Vincent, Sydney, Australia

valerie_lundIrigarea nazala cu solutie salina, in diferite forme, s-a demonstrat sa fie eficienta intr-o serie de studii clinice. Pe langa imbunatatirea simptomatica, s-a dovedit imbunatatirea masurilor obiective ale calitatii vietii, aparitiilor endoscopice si imagistice.

Aceste studii au inclus atat infectiile/inflamatiile acute, cat si cele cronice, ale nasului si sinusurilor. Irigarea nazala este asociata cu putine sau chiar nici un fel de efecte secundare si, de asemenea, s-a demonstrat ca reduce cantitatea de tratamente suplimentare, precum antibiotice si steroizi nazali.

Documentul de pozitie europeana privind rinosinuzita si polipii nazali 2007, Rinologie, Suplimentul 20 – Profesor Valerie J. Lund, CBE, MS, FRCS, FRCS Ed, profesor de Rinologie, Chirurg ORL consultant onorific, Spitalul Regal National ORL, Marea Britanie

Hesham-SalehRinologii stiu de mult ca spalaturile nazale sunt benefice in curatarea pasajelor nazale, atat in cazul rinitei, cat si al rinosinuzitei. Studiile clinice recente sprijina aceste cunostinte. Metoda de eliberare a spalaturii are o importanta deosebita, deoarece cel mai bine se furnizeaza un volum mare de solutie salina sub presiune scazuta in pozitia corecta a capului.

Intr-un studiu recent, aceasta metoda s-a demonstrat a fi mai eficienta decat pulverizatoarele simple. Din aceste motive, recomand constant NeilMed® SINUS RINSE™ pacientilor mei si am primit un feedback excelent.

Dl. Hesham Saleh, MBBCh, FRCS, FRCS (ORL-HNS) Rinolog Consultant / Chirurg plastician facial la Spitalele Charing Cross si Royal Brompton, Conferentiar de onoare la Colegiul Imperial de Medicina, Londra, Marea Britanie