Ameliorarea naturala a simptomelor in cazul alergiilor, sinuzitelor si racelilor cu irigatorul nazal  SINUS RINSE™ pentru adulti

 

 

  • Este un sistem extrem de simplu de utilizat de calmare, fara arsuri sau intepaturi,bazat pe un volum mare si cu o presiune scazuta, pentru irigarea nazala terapeutica

si preventiva cu solutie salina,    hidratare si igiena nazala zilnica.

  • Contine pachete sau saculete cu preamestec de clorură de sodiu si bicarbonat de sodiu USP, fara – conservanti, iod, gluten, BPA , latex, cu un PH echilibrat si izotonic, hipertonic cu doua sau mai multe pachete.
  • Capacul cu proiectare speciala dintr-o singura piesa se potriveste pentru orice orificiu nazal creand un flux fara intreruperi cu flacon usor de comprimat. Beneficiati de control complet al presiunii si al volumului de solutie cand intra in fosele nazale si se goleste aproape 100% in pozitie verticala. Este excelent de folosit dupa operatia la sinusuri si pentru pacientii utilizatori de aparate CPAP, sigur pentru perioada de sarcina. Este portabil pentru calatorii.
  • Pachetele NeilMed® SINUS RINSE™ se folosesc impreuna cu flaconul NeilMed® SINUS RINSE™ sau NetiPot pentru a va asigura ca obtineti ameliorarea terapeutica corespunzatoare. Pachetele NeilMed® SINUS RINSE™ contin un amestec patentat de clorura de sodiu si bicarbonat de sodiu USP (farmacopee Statele Unite). Aceste ingrediente sunt disponibile in calitatea cea mai pura.
  • Sistemul NeilMed® SINUS RINSE™ reprezinta o clatire nazala de mare volum care va distribui 240 ml de solutie de salina in fosele nazale. Adaugand un pachet de NeilMed® SINUS RINSE™ la 240 ml de apă veţi obţine o solutie salina izotonica (hipertonică cu 2 sau mai multe pachete) cu un pH echilibrat si nu contine conservanti.

IMPORTANT : Produsul NeilMed Patented Formula Mixture Packet va fii folosit cu irigatorul nazal NeilMed pentru a avea rezultatele cele mai bune . Puteti folosi NeilMed packet cu alt irigator nazal daca folositi cantitatea corecta de apa pentru dilutie.

 

Cum se foloseste IRIGATORUL NAZAL SINUS RINSE™?

Important: Va rugam sa cititi avertizarea inainte de folosirea produsului

Pasul 1

 

Va rugam sa va spalati pe maini. Umpleti flaconul curat cu volumul indicat de apa calda, distilata, filtrata sau fiarta in prealabil.

Puteti incalzi apa intr-un cuptor cu microunde la intervale de 5 pana la 10 secunde pentru a evita infierbantarea prea tare a apei, avarierea dispozitivului sau oparirea foselor nazale.

 

Pasul 2

 

Taiati la un colt pachetul de amestec SINUS RINSE™ si varsati continutul sau in flacon. Inchideti capacul si tubul pe flacon ermetic.

Asezati un deget deasupra varfului capacului si agitati flaconul usor pentru a se dizolva amestecul.

 

Pasul 3

 

Stand in fata unei chiuvete, aplecati-va in fata pana la nivelul dvs. de confort si lasati capul in jos.

Tinand gura deschisa, fara sa va tineti respiratia, asezati capacul in mod confortabil de fosa dvs. nazala. COMPRIMATI FLACONUL USOR pana ce solutia incepe sa se scurga din fosa nazala OPUSA. O parte poate sa curga din gura.

Pentru o clatire corespunzatoare, continuati sa comprimati flaconul USOR pana cand cel putin ¼ pana la ½ 60 ml pana la 120 ml din flacon este utilizat. Nu inghititi solutia.

Pasul 4

Suflati-va nasul usor, fara a-l strange complet, pentru a evita sa aplicati o presiune asupra timpanelor.

Daca e tolerabila, aspirati in interior orice solutie reziduala ramasa in fosa nazala o data sau de doua ori, pentru ca aceasta poate curata zona nazofaringiana posterioara (zona din spatele foselor nazale). O parte din solutia va ajunge pana in spatele gatului dvs. Daca s-a intamplat asta, va rugam scuipati-o.

Pentru a ajuta scurgerea oricarei solutii reziduale, suflati-va nasul usor in timp ce va aplecati capul in fata si in partea opusa a fosei nazale pe care tocmai ati clatit-o.

Pasul 5

Acum repetati pasii 3 si 4 pentru cealalta fosa nazala.

Pasul 6

 

Curatati flaconul si capacul (a se vedea instructiunile). Uscati la aer flaconul SINUS RINSE™ , capacul si tubul pe un servet curat de hartie sau folositi NasaDOCK™ / NasaDOCK Plus® de la NeilMed (comercializate separat) pentru a depozita flaconul, capacul si tubul. Daca v-a ramas solutie, va rugam sa o aruncati.

 

 

Va recomandam sa va faceti o solutie proaspata de fiecare data cand va clatiti. Clatiti o data sau de doua ori pe zi, sau conform instructiunilor din partea medicului dvs.